• HABERLER

TÜM HABERLER

Mardin Artuklu Üniversitesi UNESCO Yönetim Kurulu’na seçildi.

Birleşmiş Milletler Teşkilatı’na bağlı bir kuruluş olan "Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu" (UNESCO)’nun Türkiye Millî Komisyonu 27. Dönem Yönetim Kurulu’na Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Murat Çağlayan seçildi.

Artuklu Üniversitesi Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından üniversite kampüsünde gerçekleştirilen iftar programına çok yoğun bir katılım oldu.

Artuklu Üniversitesi Arap medyasında

Arap ülkelerinde etkin yayınlarıyla tanınan Birleşik Arap Emirlikleri merkezli “Al An TV “ Televizyon kanalı tarafından Mardin Artuklu Üniversitesi’nin Arapça eğitim alanında son yıllarda ortaya koyduğu etkin faaliyetlerini ele alan bir belgesel yayınlandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi’nde Mezuniyet Şöleni

Mardin Artuklu Üniversitesi 2017-2018 Akademik mezuniyet yılında 2000 öğrenciyi meslek hayatına uğurlamanın gururunu yaşadı.

Artuklu Üniversitesi Ürdün Üniversiteleriyle İşbirliği Protokolü İmzaladı

Mardin Artuklu Üniversitesi ile Ürdün’ün köklü üniversiteleri arasında yer alan Princess Sumaya University for Technology, Zaytunah University ve Middle East University arasında Üniversitelerarası değişim programları, kültürel ve bilimsel ilişkilerin geliştirilmesini hedefleyen “işbirliği protokolü” imzalandı.